Opetuspaketit ja hinnat

Kaikki OmaOpen opetuspaketit sisältävä alkutapaamisen oppilaan luona, joka yhdistetään ensimmäiseen oppituntiin.  Alkutapaamisessa (15-20min) keskustellaan oppilaan koulunkäyntiin liittyvistä tavoitteista ja haasteista.

Yksityisopetustunnit on mahdollista pitää aina etäopetuksena. Opettajilla on käytössä siihen sopivat laitteet ja ohjelmistot. Kokemusten mukaan etäopetus on ollut yhtä tuloksellista ja laadukasta kuin lähiopetus.

”Olemme olleet kaikin puolin tyytyväisiä OmaOpe- palveluun ja haluamme ehdottomasti jatkaa yhteistyötä myös syyslukukaudella.”

”Opiskelu on sujunut hyvin ja Lauri kokee etäopetuksen mielekkäänä.”

Lukukausipaketti

Säännöllisesti yhden lukukauden ajan kerran viikossa pidettävä 60 minuutin oppitunti. Pakettiin sisältyy viikoittainen oppimisraportti vanhemmille. Lukukauden lopuksi voidaan pitää palautekeskustelu yhdessä vanhempien kanssa.

Hinta: 319€ / kk (sis. 4 x 60 min. yksityistuntia)

Materiaalipaketti

Materiaalipaketti sisältää neljä oppilaalle yksilöllisesti laadittua tehtäväpakettia (yksi A4)  tai harjoituskoetta valitusta oppiaineesta.  Harjoituskokeiden avulla oppilas saa palautetta omasta osaamisestaan, mikä auttaa myös itsearvioinnin kehittymisessä. Harjoitusmateriaalia voi tilata opetuspakettien lisäksi tai erikseen esimerkiksi ennen pääsykoetta omien taitojen testaamiseen. Materiaalipaketti ei sisällä opetustunteja.

Hinta: 199€ (sis. neljä koetta)

5x-opetuspaketti

Opetuspaketti sisältää viisi oppituntia vapaasti valittavina aikoina yhden lukukauden aikana.  Jokaisesta oppitunnista tehdään oppimisraportti vanhemmille. Viiden kerran opetuspaketti ei sitouta asiakasta lukuvuosioppilaaksi.

Hinta: 420€ (sis. 5 x 60min. yksityistunnit)

Yksi oppitunti

Voidaan ostaa yksittäisenä oppituntina, täydentämään lukukausipakettia tai 5x -opetuspakettia.

Hinta: 84,90€

Oppitunnit laskutetaan asiakassopimuksen alkaessa. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.
Opetuspakettien hintaan lisätään matkakorvaus 10€ (sis. alv. 24%) / oppitunti.
Koulun loma-aikoina ei pidetä oppitunteja, jollei muutoin sovita.

Peruutusehdot: Oppitunti veloitetaan kokonaisuudessaan, mikäli tuntia ei peruta edelliseen päivään klo 18.00 mennessä. Opettaja voi tarvittaessa lähettää oppilaalle materiaalia itsenäiseen harjoitteluun. 

Natalia Everhall
natalia@omaope.com
040 583 8113

y-tunnus 3334746-5