skip to Main Content
040 583 8113 natalia@omaope.com

AJANKOHTAISIA TAPAHTUMIA

Tällä sivulla julkaisen ajankohtaista asiaa ja tapahtumia, joihin voit tulla tapaamaan OmaOpe Nataliaa ja keskustelemaan koulunkäyntiin liittyvistä haasteista. 

Lue OmaOpen haastattelu Helsingin Sanomissa: 

Kun oma lapsi ei pärjääkään ”maailman parhaassa” koulujärjestelmässä, vanhempiin iskee hätä.

Haetaan yksityisopettajia OmaOpe -tiimiin!

Haetaan innostavia ja pedagogisesti taitavia yksityisopettajia osaksi OmaOpe -tiimiä! OmaOpen yksityisopetus on peruskoulun lisätuki, joka tukee oppilaan koulunkäynnin motivaatiota ja yksilöllisiä koulunkäynnin haasteita. OmaOpen yksityisopetus perustuu opettajan kykyyn tunnistaa kunkin oppilaan yksilöllinen tapa oppia ja motivoitua. OmaOpen tavoite on motivoida oppilasta, innostaa oppimiseen ja tukea lapsen kouluitsetuntoa. 
Yksityisopettajana pääset toteuttamaan ja kehittämään omaa opettajuuttasi, vaikuttamaan lapsen motivaatioon oppia ja kokemaan välittömän palautteen omasta onnistumisestasi.

Opettaja antaa opetusta oppilaan kotona, oma auto katsotaan eduksi. Työ on keikkaluontoista, viikoittain toteutuvaa.

Opettajalta vaaditaan hyviä oppilaantuntemustaitoja, taitoa motivoivaan opetukseen, positiivisen pedagogiikan toteuttamista työssä, OmaOpen arvojen mukaan toimimista sekä sitoumista työhön.

Kelpoisuusehto: Kasvatustieteen maisteri. Eduksi katsotaan Nepsy -valmennus ja erityisopettajan pätevyys. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää natalia@omaope.com


Kertaa syksyn matematiikka joululomalla!

Nyt OmaOpe tarjoaa joululoman ajaksi matematiikan kurssia, jonka aikana kerrataan syksyn matematiikka! Kurssi sisältää viisi oppituntia oppilaan kotona ja on tarkoitettu peruskoululaisille. Kurssin aikana voidaan myös tarvittaessa  käydä kevään matematiikan asioita läpi. Nyt on mahdollisuus kerrata syksyllä oppimatta jääneet asiat ja loman loppuessa olla taas matikan kärryillä! Katso lisää Opetuspaketit -osiosta.


Ajankohtaisia tapahtumia Haukilahden harrastuspäivä Espoo

Tule tapaamaan OmaOpea Haukilahden Harrastuspäivään 12.8.2018!

Tanssi- ja joogatuntien lisäksi tapahtumassa kuulet opettajan vinkkejä, miten yhdistää sujuvasti lapsen koulunkäynti ja harrastukset.
Koulunkäynnin ei tulisi kärsiä harrastuksista. Miten tulisi vanhempana toimia, jotta harrastus tukisi koulunkäyntiä? Tule paikanpäälle kuulemaan ja tutustumaan OmaOpen opetuspaketteihin!
Lue lisää tapahtumasta Facebookista: https://www.facebook.com/events/222211665089482/
autumn-autumn-colours-autumn-leaves-355302

Tule tapaamaan OmaOpea Westendin Elojuhlaan 26.8.2018 klo 11.30-14.00!

OmaOpe tavattavissa Westendin uimarannalla Elojuhlien aikana. Tule kysymään koulunkäyntiin liittyvistä haasteita tai tutustumaan opetuspaketteihini!

Back To Top